Skip to main content
Top

09-08-2013 | Nieuws

E-learning Graded Activity - Een gedragsmatige behandelmethode voor paramedici

share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail
insite
ZOEKEN

Graded activity is een gestructureerde begeleiding (coaching) die erop gericht is om binnen een afgesproken tijd in kleine stappen te komen tot een toename of uitbreiding van functioneren. Hierbij gaat het om allerlei activiteiten uit het dagelijkse leven en/of de werksituatie.

Binnenkort wordt de e-learning module Graded Activity in het BSL Fysiotherapeut Totaal-abonnement geplaatst.

Via deze online nascholing leert u hoe u met deze gedragsgeoriënteerde behandeling de kwaliteit van het leven van een (te) grote groep mensen met chronische pijn kunt verbeteren. U leert hoe uw cliënt te motiveren tot gedragsverandering en om te gaan met de problematiek van de klachten.

Accreditatie

Accreditatie wordt voor 2 punten aangevraagd bij CKR (KNGF) voor de registers algemeen, manueel, psychosomatiek en bekken.

Voor wie

Fysiotherapeuten, oefentherapeuten en alle andere hulpverleners en studenten die in hun behandelpraktijk te maken hebben met patiënten met chronische (pijn) klachten en die meer inzicht willen krijgen in waarom cliënten een bepaald gedrag vertonen en hoe dit beïnvloed kan worden met betrekking tot het fysiek functioneren.

Kosten

GRATIS voor abonnees van BSL Fysiotherapeut Totaal.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte worden gehouden van de ontwikkelingen rondom deze e-learning module, schrijf u in voor de nieuwsbrief Paramedisch.

 

share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Onze productaanbevelingen

BSL Fysiotherapeut Totaal

Zoekt u casuïstiek over nekklachten of wilt u meer weten over lage rugpijn? Met dit online abonnement kunt u uw vakkennis optimaal bijhouden en uitbreiden. U krijgt toegang tot een groot aantal fysiotherapieboeken en geaccrediteerde online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's.